shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Stijldansen Tekst

Stijldansen

Leren dansen?

Wilt u leren dansen of een gezellig avondje uit met vrienden? Of wilt u wat quality time voor u en uw partner? Schrijf nu dan snel in voor een van onze gezellige dans cursussen. Tijdens onze stijldans lessen ballroom & latin bent u lekker samen bezig op de ritmes van de quickstep, cha cha cha en jive. Natuurlijk komen ook de romantischere dansen aan bod zoals de engelse wals en rumba. Hoe verder u komt met de dans lessen, hoe meer verschillende dansen dat u aan gaat leren. Uiteindelijk leert u door de verschillende cursussen te volgen de volgende dansen:

Ballroom                    Latin

Engelse wals               Samba

Tango                         Cha cha cha

Weense Wals              Rumba

Slow fox                     Paso doble

Quickstep                   Jive

 

Heeft u al eens gedanst?

Heeft u in het verleden al eens gedanst? Dan kunt u bij ons op diverse lessen instromen (de cursus tijden kunt u vinden bij onze agenda).

Samen zoeken we voor u naar een cursus op het juiste niveau.

Bent u alleen?

Heeft u geen partner en wilt u toch dansen. Schrijf u dan toch gewoon in. Wij proberen namelijk iedereen te matchen en ook onze assistenten staan graag voor u klaar.

Proefles?

De eerste les is bij ons altijd een proefles.

Vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op of kom naar een van onze open dagen / dans avonden.

 

Stijldansen DanceWing

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap