shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Shows Tekst

Openingsdans

Wie wil dat nou niet? Het trouwfeest starten met een knaller van een openingsdans? Een flasmob met vrienden? Of gaan jullie liever voor een romantische Wals? Voor ieder type openingsdans zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Voor een basic openingsdans kun je deelnemen aan een beginnerscursus. Willen jullie wat sneller een dans aangeleerd krijgen of wil je wat bijzonders, dan kunnen jullie na wat privélessen al een leuke dans neerzetten. Tijdens de privélessen kunnen we speciefieke dansen en figuren aanleren. Dit kan direct gedanst worden op de muziek door jullie keuze. De privélessen zullen in overleg worden ingepland. Wil je een uitgebreidere dans, neem dan tijdig contact op. Er is dan voldoende tijd om die gave lift in te studeren...

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap