shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Dansen

Dansen op een klassieke of moderne manier

Bent u een echte dansliefhebber? Wilt u graag leren dansen met uw partner? Of gaat uw voorkeur uit naar dansen in een groep? Kies dan voor dansles bij DanceWing studio, hét adres om te dansen. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons dansen en verschillende soorten dansstijlen kiezen. Van Salsa tot Rock 'n Roll tot Jazz-dance of Tango. Deze manier van dansen kunt u bij ons leren in een groep of in uw eentje. Ook privélessen behoren tot de mogelijkheden. Bent u gek op dansen en wilt u voor uw party of een andere feestelijke aangelegenheid een wervelende show laten verzorgen? Laat ons team dan voor u dansen. Ontdek de wereld van dansen bij DanceWing studio. Hier kunt u verschillende dansstijlen leren zoals Quickstep, Engelse Wals, Salsa en Cha Cha. Wilt u graag actief dansen? Dan is de Quickstep iets voor u. Hierbij maak je veel gebruik van rennen, hopjes en van veel en snel draaien. Het is een leuke manier van dansen voor beginners. Wilt u graag een romantische dans leren voor uw huwelijk? Dan is een Engelse Wals een aanrader. Dit is een romantische dans die uitermate geschikt is als opening op uw huwelijk. Door het lage tempo van het dans en doordat alle bewegingen in elkaar over lopen is deze dans ook voor elke beginnende danser uitstekend om snel op te pikken.

Maak a.u.b. uw keuze:

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansen op een klassieke of moderne manier
Laat uw reactie achter

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap