shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Oosterhout

Dansen in de buurt van Oosterhout op een klassieke of moderne manier

Houdt u van dansen? Wilt u wekelijks kunnen dansen bij een dansschool in de buurt van Oosterhout? Kies dan voor dansles bij DanceWing studio, hét adres om te dansen in de buurt van Oosterhout. Of u nu in uw eentje wilt dansen of met uw partner, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons dansen in de buurt van Oosterhout en verschillende soorten dansstijlen kiezen. Van Salsa tot Rock 'n Roll tot Jazz-dance of Tango. Deze manier van dansen kunt u bij ons leren in de buurt van Oosterhout in een groep of in uw eentje. Ook privélessen behoren tot de mogelijkheden. Bent u gek op dansen en wilt u voor uw party of een andere feestelijke aangelegenheid een wervelende show laten verzorgen? Laat ons team dan voor u dansen in de buurt van Oosterhout. Hierbij kunt u denken aan:

  • Show dance
  • Een klassieke ballroom show
  • Een wervelende kinder show
  • Exhibition
  • Rolstoel dansen
  • Een spetterende latin show

U noemt het en wij gaan het voor u regelen. Wilt u graag een workshop of clinic laten verzorgen op het gebied van dansen in de buurt van Oosterhout? Voor meer info en/of boekingen kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

Dansen voor beginners

Bent u een beginner? Wilt u graag leren dansen bij een dansschool in de buurt van Oosterhout? Ontdek de wereld van dansen bij DanceWing studio in de buurt van Oosterhout. Hier kunt u verschillende dansstijlen leren zoals Quickstep, Engelse Wals, Salsa en Cha Cha. Wilt u graag actief dansen in de buurt van Oosterhout? Dan is de Quickstep iets voor u. Hierbij maak je veel gebruik van rennen, hopjes en van veel en snel draaien. Het is een leuke manier van dansen voor beginners. Wilt u graag een romantische dans leren voor uw huwelijk? Dan is een Engelse Wals een aanrader. Dit is een romantische dans die uitermate geschikt is als opening op uw huwelijk. Door het lage tempo van het dans en doordat alle bewegingen in elkaar over lopen is deze dans ook voor elke beginnende danser uitstekend om snel op te pikken.

In groepen dansen

Wilt u graag met uw familie of vrienden leren dansen in de buurt van Oosterhout? Kom dan langs bij DanceWing studio. Hierbij is het voor ons mogelijk de lessen af te stemmen op uw wensen. U kunt met uw groep een cursus volgen, maar natuurlijk ook één bepaalde dans. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u ons bellen of mailen. Mocht u verder willen dan alleen cursus dansen en wilt u zich meten met de beste? Dit kan door middel van privé lessen te volgen en aan diverse regionale, nationale en internationale wedstrijden deel te nemen. Wij zijn aangesloten bij diverse dans bonden en bieden u voldoende trainingsmogelijkheden.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansen in de buurt van Oosterhout op een klassieke of moderne manier
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap