shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Dansles

Dansles bij DanceWing studio voor plezier en ontspanning

Altijd al gedroomd van een privé dansles? Wilt u ook eens een dansles ervaren samen met uw partner? Neem dan contact op met DanceWing studio voor het inplannen van een proefdansles. DanceWing studio is sinds 2007 een gespecialiseerde dansschool waar u terecht kunt voor verschillende soorten dansles. Naast het vertrouwde stijldansen (Ballroom & Latin) gaan wij weer van start met HIP HOP voor Kidz & Tieners. Ook wordt er gedacht aan de sportieve SOLO danser(es) met een sportieve dans work out om lekker fit & vitaal te blijven. Door nu nog steeds & jaren lang te hebben geïnvesteerd in: lessen, trainingen, wedstrijden en natuurlijk het behalen van diversen diploma's weten we hoe we de mensen kunnen begeleiden d.m.v. privé danslessen. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of wedstrijd dansers, wij geven dansles naar wens. Heeft u nog nooit dansles gehad? Wilt u wel eens een dansles proberen? Wij zorgen ervoor dat u in één dansles het gevoel krijgt van de danssoort. Ook wanneer u binnenkort gaat trouwen is dansles bij ons een aanrader.

Maak a.u.b. uw keuze:

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansles bij DanceWing studio voor plezier en ontspanning
Laat uw reactie achter

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap