shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Bruchem

Dansles in de buurt van Bruchem bij DanceWing studio voor plezier en ontspanning

Wilt u graag dansles volgen in de buurt van Bruchem? Altijd al gedroomd van privé dansles met uw partner bij een ervaren dansschool in de buurt van Bruchem? Neem dan contact op met DanceWing studio voor het inplannen van een proefdansles in de buurt van Bruchem. DanceWing studio is sinds 2007 een gespecialiseerde dansschool waar u terecht kunt voor verschillende soorten dansles in de buurt van Bruchem. Wilt u graag stijldansen? Of houdt u van hiphop en Zumba? Voor het volgen van verschillende soorten dansles in de buurt van Bruchem is DanceWing studio dé aangewezen dansschool. Of het nu gaat om jonge kinderen of volwassenen, wij bieden voor iedere leeftijd dansles. Naast het vertrouwde stijldansen (Ballroom & Latin) gaan wij weer van start met HIP HOP voor Kidz & Tieners. Ook wordt er gedacht aan de sportieve SOLO danser(es) met een sportieve dans work out om lekker fit & vitaal te blijven. Train je slank & ontwikkel je spieren. Wilt u ook dansles in de buurt van Bruchem? Kom naar DanceWing studio en ervaar plezierig dansen.

Privé dansles volgen in de buurt van Bruchem

Wilt u graag privé dansles volgen in de buurt van Bruchem? Dan kunt u ook bij DanceWing studio terecht. Het geven van privé dansles in de buurt van Bruchem behoort tot onze specialiteiten. Door nu nog steeds & jaren lang te hebben geïnvesteerd in: lessen, trainingen, wedstrijden en natuurlijk het behalen van diversen diploma's weten we hoe we de mensen kunnen begeleiden d.m.v. privé danslessen. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of wedstrijd dansers, wij geven dansles naar wens in de buurt van Bruchem. Veel van onze dansers kiezen voor privé dansles in de buurt van Bruchem. Dit omdat deze les speciaal aan u wordt aangepast. Wij bespreken met u welke dans (en) u graag wilt leren en geven u alle persoonlijke aandacht.

Workshops dansles

Heeft u nog nooit dansles gehad? Wilt u wel eens een dansles proberen in de buurt van Bruchem? Kom dan bij ons langs. Wij geven regelmatig workshops waarin u kunt genieten van een leuke dansles in de buurt van Bruchem? Wilt u graag een bepaalde dans leren? Wij zorgen ervoor dat u in één dansles het gevoel krijgt van de danssoort. Ook wanneer u binnenkort gaat trouwen is dansles bij ons in de buurt van Bruchem een aanrader. Heeft u een andere reden om een dansles te volgen? Wij bieden workshops voor:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Volwassenverjaardag
  • Scholieren
  • Familiedag
  • Kinderverjaardag

Uiteraard kunt u ook een dansles komen volgen in de buurt van Bruchem zonder reden. Dansen is immers altijd leuk! Wilt u een dansles volgen bij onze dansschool in de buurt van Bruchem? Kom dan langs of neem contact op. Graag geven wij u een proefles zodat u zelf kunt ervaren hoe leuk onze danslessen zijn.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansles in de buurt van Bruchem bij DanceWing studio voor plezier en ontspanning
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap