shutterstock_537774760

Dansavonden,

zaterdag 24 februari, winterse avond, met stamppotten buffet, entree a Euro 9.50 per persoon

zaterdag 24 maart, zaterdag 21 april, zaterdag 26 mei, zaterdag 16 juni, allemaal vanaf 20.30 uur, geen entree (tenzij anders vermeld)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 22 februari starten we weer met de nieuwe cursussen. Op woensdagavond van 19 uur tot 20 uur, 5 weken lange korte basis 1 cursus. U kunt deze volgen voor Euro 50,- per paar per cursus. 

Waspik

Dansles in de buurt van Waspik bij DanceWing studio voor plezier en ontspanning

Wilt u graag dansles volgen in de buurt van Waspik? Altijd al gedroomd van privé dansles met uw partner bij een ervaren dansschool in de buurt van Waspik? Neem dan contact op met DanceWing studio voor het inplannen van een proefdansles in de buurt van Waspik. DanceWing studio is sinds 2007 een gespecialiseerde dansschool waar u terecht kunt voor verschillende soorten dansles in de buurt van Waspik. Wilt u graag stijldansen? Of houdt u van hiphop en Zumba? Voor het volgen van verschillende soorten dansles in de buurt van Waspik is DanceWing studio dé aangewezen dansschool. Of het nu gaat om jonge kinderen of volwassenen, wij bieden voor iedere leeftijd dansles. Naast het vertrouwde stijldansen (Ballroom & Latin) gaan wij weer van start met HIP HOP voor Kidz & Tieners. Ook wordt er gedacht aan de sportieve SOLO danser(es) met een sportieve dans work out om lekker fit & vitaal te blijven. Train je slank & ontwikkel je spieren. Wilt u ook dansles in de buurt van Waspik? Kom naar DanceWing studio en ervaar plezierig dansen.

Privé dansles volgen in de buurt van Waspik

Wilt u graag privé dansles volgen in de buurt van Waspik? Dan kunt u ook bij DanceWing studio terecht. Het geven van privé dansles in de buurt van Waspik behoort tot onze specialiteiten. Door nu nog steeds & jaren lang te hebben geïnvesteerd in: lessen, trainingen, wedstrijden en natuurlijk het behalen van diversen diploma's weten we hoe we de mensen kunnen begeleiden d.m.v. privé danslessen. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of wedstrijd dansers, wij geven dansles naar wens in de buurt van Waspik. Veel van onze dansers kiezen voor privé dansles in de buurt van Waspik. Dit omdat deze les speciaal aan u wordt aangepast. Wij bespreken met u welke dans (en) u graag wilt leren en geven u alle persoonlijke aandacht.

Workshops dansles

Heeft u nog nooit dansles gehad? Wilt u wel eens een dansles proberen in de buurt van Waspik? Kom dan bij ons langs. Wij geven regelmatig workshops waarin u kunt genieten van een leuke dansles in de buurt van Waspik? Wilt u graag een bepaalde dans leren? Wij zorgen ervoor dat u in één dansles het gevoel krijgt van de danssoort. Ook wanneer u binnenkort gaat trouwen is dansles bij ons in de buurt van Waspik een aanrader. Heeft u een andere reden om een dansles te volgen? Wij bieden workshops voor:

  • Familiedag
  • Vrijgezellenfeest
  • Volwassenverjaardag
  • Scholieren
  • Kinderverjaardag
  • Bedrijfsuitje

Uiteraard kunt u ook een dansles komen volgen in de buurt van Waspik zonder reden. Dansen is immers altijd leuk! Wilt u een dansles volgen bij onze dansschool in de buurt van Waspik? Kom dan langs of neem contact op. Graag geven wij u een proefles zodat u zelf kunt ervaren hoe leuk onze danslessen zijn. 

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansles in de buurt van Waspik bij DanceWing studio voor plezier en ontspanning
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap