Waalwijk

Dansschool in de buurt van Waalwijk voor salsa en stijldansen

Bent u op zoek naar een dansschool in de buurt van Waalwijk waar u terecht kunt voor dansles? Kom dan eens langs bij dé dansschool van Waalwijk en omgeving: DanceWing studio. Wanneer u bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk langs komt ervaart u de wereld van dans, muziek en ontspanning. Sinds 2007 zet onze dansschool in de buurt van Waalwijk zich dagelijks in om verschillende mensen verschillende dansen te leren. Bent u een echte salsa liefhebber? Of gaat uw voorkeur uit naar stijldansen? Voor verschillende soorten dansen kunt u bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk terecht. Om te ontdekken of u het dansen echt leuk vindt kunt u bij ons een cursus volgen. Mocht u verder willen dan alleen cursus dansen en wilt u zich meten met de beste. Dit kan door middel van privé lessen te volgen en aan diverse regionale, nationale en internationale wedstrijden deel te nemen. Wij zijn aangesloten bij diverse dans bonden en bieden u voldoende trainingsmogelijkheden. Meer informatie over dansen bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk? Bekijk dan onze website. Tevens nodigen wij u graag uit in onze dansschool in de buurt van Waalwijk om de sfeer te ervaren.

Openingsdans leren bij onze dansschool

Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een openingsdans leren bij een ervaren dansschool in de buurt van Waalwijk? Wij weten als geen ander dat trouwen een unieke gebeurtenis in uw leven is. Daarom bent u voor het leren van een openingsdans bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk aan het juiste adres. Door een dans te leren bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk laten wij u en uw partner stralen. Het team van onze dansschool in de buurt van Waalwijk is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen en leren een openingsdans naar wens zoals:

  • Salsa
  • Stijldansen
  • Foxtrot
  • Dirty Dancing

Afhankelijk van uw wensen kunt u bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk een passende dans kiezen en leren. Tevens bieden wij een speciale cursus aan in onze dansschool in de buurt van Waalwijk voor trouwparen. Deze cursus is ideaal voor paren, die nog geen idee hebben welke dans ze willen doen als openingsdans.

Feestje bij onze dansschool

Gaat u een vrijgezellenfeest organiseren? Of is het weer tijd voor een bedrijfsfeest of familiedag? Kom dan langs bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk. DanceWing studio is de dansschool in de buurt van Waalwijk waar u terecht kunt voor verschillende soorten dans. Tevens kunnen wij zorgen voor een originele invullen van uw feest. In onze dansschool in de buurt van Waalwijk kunnen wij uw familie, vrienden of collega’s op een leuke manier een dans leren waardoor iedereen in beweging wordt gebracht. Wilt u ook een origineel uitje organiseren? Doe dit dan bij onze dansschool in de buurt van Waalwijk. Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden/prijzen.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansschool in de buurt van Waalwijk voor salsa en stijldansen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap