shutterstock_537774760

Dansavonden,

Zaterdag 16 februari 20.30 uur

Zaterdag 30 maart 20.30 uur

Zaterdag 20 april 20.30 uur

Entree GRATIS, introduces zijn welkom, inclusief een hapje, VOL =VOL

 

shutterstock_501581479

SCHRIJF U ZELF IN

Wilt u mee doen aan een van onze cursussen, neem dan contact met ons op.

PROEFLES: is uiteraard mogelijk. Kom gezellig de sfeer proeven en persoonlijk overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Inschrijven mag natuurlijk ook.

 

Tot dan(S)

Aarle-Rixtel

Dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel voor verschillende soorten dansles

Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een openingsdans leren in een leuke dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel? Wij bieden speciale danscursussen aan in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel. Wilt u graag privé lessen om een openingsdans te leren? Ook daarvoor bent u bij DanceWing dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel danscursussen aan voor een gezellig avondje uit. In onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel kunt u zich inschrijven voor een gezellige dans cursus. Zo kunt u in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel ballroom en latin dansen. Tijdens onze stijldans lessen ballroom & latin bent u lekker samen bezig op de ritmes van de quickstep, cha cha cha en jive. Natuurlijk komen ook de romantischere dansen aan bod zoals de engelse wals en rumba. Hoe verder u komt met de dans lessen, hoe meer verschillende dansen dat u aan gaat leren. Bent u benieuwd welke dansen u kunt volgen in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel? Bekijk dan onze website.

Leren dansen in onze dansstudio

Wilt u graag leren dansen in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel? Kom dan langs bij DanceWing, dé dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel. Of u nu al jaren danst of wilt leren dansen, bij onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel bent u aan het juiste adres. Als dé dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel kunnen wij zowel ervaren als onervaren verschillende soorten danssoorten leren. Wij bieden voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer uitgebreid lesaanbod voor kinderen, jongeren, paren en alleengaanden. Wilt u een dansles proberen in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel? Regel dan een proefles. Tijdens een proefles in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel zorgen wij voor een ontspannen sfeer. Dansen moet leuk en ongedwongen zijn.

Wedstrijddansen in onze dansstudio

Droomt u ervan om te gaan wedstrijddansen met uw partner? Kom dan langs in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel. Speciaal voor wedstrijddansers hebben wij trainingsavonden waar hard wordt geoefend. Voor de één is dansen zijn hobby, voor de ander zijn sport. Wat uw wensen ook zijn, wij geven u de juiste begeleiding in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel. Wij bieden u:

  • Akoestisch plafond;
  • 260 m2 zwevende vloer;
  • Grote spiegelwand;
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid;
  • Warme & gezellige sfeer;
  • Nieuwste muziek;

En nog veel meer, ervaar het zelf maar eens. Meer informatie over de mogelijkheden in onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel? Wij nodigen u van harte uit op onze website om meer over onze dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel te weten te komen.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansstudio in de buurt van Aarle-Rixtel voor verschillende soorten dansles
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap