shutterstock_537774760

Dansavonden,

zaterdag 24 februari, winterse avond, met stamppotten buffet, entree a Euro 9.50 per persoon

zaterdag 24 maart, zaterdag 21 april, zaterdag 26 mei, zaterdag 16 juni, allemaal vanaf 20.30 uur, geen entree (tenzij anders vermeld)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 22 februari starten we weer met de nieuwe cursussen. Op woensdagavond van 19 uur tot 20 uur, 5 weken lange korte basis 1 cursus. U kunt deze volgen voor Euro 50,- per paar per cursus. 

Drongelen

Dansstudio in de buurt van Drongelen voor verschillende soorten dansles

Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een openingsdans leren in een leuke dansstudio in de buurt van Drongelen? Wij bieden speciale danscursussen aan in onze dansstudio in de buurt van Drongelen. Wilt u graag privé lessen om een openingsdans te leren? Ook daarvoor bent u bij DanceWing dansstudio in de buurt van Drongelen aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij in onze dansstudio in de buurt van Drongelen danscursussen aan voor een gezellig avondje uit. In onze dansstudio in de buurt van Drongelen kunt u zich inschrijven voor een gezellige dans cursus. Zo kunt u in onze dansstudio in de buurt van Drongelen ballroom en latin dansen. Tijdens onze stijldans lessen ballroom & latin bent u lekker samen bezig op de ritmes van de quickstep, cha cha cha en jive. Natuurlijk komen ook de romantischere dansen aan bod zoals de engelse wals en rumba. Hoe verder u komt met de dans lessen, hoe meer verschillende dansen dat u aan gaat leren. Bent u benieuwd welke dansen u kunt volgen in onze dansstudio in de buurt van Drongelen? Bekijk dan onze website.

Leren dansen in onze dansstudio

Wilt u graag leren dansen in onze dansstudio in de buurt van Drongelen? Kom dan langs bij DanceWing, dé dansstudio in de buurt van Drongelen. Of u nu al jaren danst of wilt leren dansen, bij onze dansstudio in de buurt van Drongelen bent u aan het juiste adres. Als dé dansstudio in de buurt van Drongelen kunnen wij zowel ervaren als onervaren verschillende soorten danssoorten leren. Wij bieden voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer uitgebreid lesaanbod voor kinderen, jongeren, paren en alleengaanden. Wilt u een dansles proberen in onze dansstudio in de buurt van Drongelen? Regel dan een proefles. Tijdens een proefles in onze dansstudio in de buurt van Drongelen zorgen wij voor een ontspannen sfeer. Dansen moet leuk en ongedwongen zijn.

Wedstrijddansen in onze dansstudio

Droomt u ervan om te gaan wedstrijddansen met uw partner? Kom dan langs in onze dansstudio in de buurt van Drongelen. Speciaal voor wedstrijddansers hebben wij trainingsavonden waar hard wordt geoefend. Voor de één is dansen zijn hobby, voor de ander zijn sport. Wat uw wensen ook zijn, wij geven u de juiste begeleiding in onze dansstudio in de buurt van Drongelen. Wij bieden u:

  • Nieuwste muziek;
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid;
  • Grote spiegelwand;
  • Akoestisch plafond;
  • 260 m2 zwevende vloer;
  • Warme & gezellige sfeer;

En nog veel meer, ervaar het zelf maar eens. Meer informatie over de mogelijkheden in onze dansstudio in de buurt van Drongelen? Wij nodigen u van harte uit op onze website om meer over onze dansstudio in de buurt van Drongelen te weten te komen. 

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansstudio in de buurt van Drongelen voor verschillende soorten dansles
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap