shutterstock_537774760

Dansavonden,

Zaterdag 16 februari 20.30 uur

Zaterdag 30 maart 20.30 uur

Zaterdag 20 april 20.30 uur

Entree GRATIS, introduces zijn welkom, inclusief een hapje, VOL =VOL

 

shutterstock_501581479

SCHRIJF U ZELF IN

Wilt u mee doen aan een van onze cursussen, neem dan contact met ons op.

PROEFLES: is uiteraard mogelijk. Kom gezellig de sfeer proeven en persoonlijk overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Inschrijven mag natuurlijk ook.

 

Tot dan(S)

Oosteind

Dansstudio in de buurt van Oosteind voor verschillende soorten dansles

Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een openingsdans leren in een leuke dansstudio in de buurt van Oosteind? Wij bieden speciale danscursussen aan in onze dansstudio in de buurt van Oosteind. Wilt u graag privé lessen om een openingsdans te leren? Ook daarvoor bent u bij DanceWing dansstudio in de buurt van Oosteind aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij in onze dansstudio in de buurt van Oosteind danscursussen aan voor een gezellig avondje uit. In onze dansstudio in de buurt van Oosteind kunt u zich inschrijven voor een gezellige dans cursus. Zo kunt u in onze dansstudio in de buurt van Oosteind ballroom en latin dansen. Tijdens onze stijldans lessen ballroom & latin bent u lekker samen bezig op de ritmes van de quickstep, cha cha cha en jive. Natuurlijk komen ook de romantischere dansen aan bod zoals de engelse wals en rumba. Hoe verder u komt met de dans lessen, hoe meer verschillende dansen dat u aan gaat leren. Bent u benieuwd welke dansen u kunt volgen in onze dansstudio in de buurt van Oosteind? Bekijk dan onze website.

Leren dansen in onze dansstudio

Wilt u graag leren dansen in onze dansstudio in de buurt van Oosteind? Kom dan langs bij DanceWing, dé dansstudio in de buurt van Oosteind. Of u nu al jaren danst of wilt leren dansen, bij onze dansstudio in de buurt van Oosteind bent u aan het juiste adres. Als dé dansstudio in de buurt van Oosteind kunnen wij zowel ervaren als onervaren verschillende soorten danssoorten leren. Wij bieden voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer uitgebreid lesaanbod voor kinderen, jongeren, paren en alleengaanden. Wilt u een dansles proberen in onze dansstudio in de buurt van Oosteind? Regel dan een proefles. Tijdens een proefles in onze dansstudio in de buurt van Oosteind zorgen wij voor een ontspannen sfeer. Dansen moet leuk en ongedwongen zijn.

Wedstrijddansen in onze dansstudio

Droomt u ervan om te gaan wedstrijddansen met uw partner? Kom dan langs in onze dansstudio in de buurt van Oosteind. Speciaal voor wedstrijddansers hebben wij trainingsavonden waar hard wordt geoefend. Voor de één is dansen zijn hobby, voor de ander zijn sport. Wat uw wensen ook zijn, wij geven u de juiste begeleiding in onze dansstudio in de buurt van Oosteind. Wij bieden u:

  • Akoestisch plafond;
  • 260 m2 zwevende vloer;
  • Grote spiegelwand;
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid;
  • Warme & gezellige sfeer;
  • Nieuwste muziek;

En nog veel meer, ervaar het zelf maar eens. Meer informatie over de mogelijkheden in onze dansstudio in de buurt van Oosteind? Wij nodigen u van harte uit op onze website om meer over onze dansstudio in de buurt van Oosteind te weten te komen.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansstudio in de buurt van Oosteind voor verschillende soorten dansles
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap