Sprang-Capelle

Dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle voor verschillende soorten dansles

Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een openingsdans leren in een leuke dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle? Wij bieden speciale danscursussen aan in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle. Wilt u graag privé lessen om een openingsdans te leren? Ook daarvoor bent u bij DanceWing dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle danscursussen aan voor een gezellig avondje uit. In onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle kunt u zich inschrijven voor een gezellige dans cursus. Zo kunt u in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle ballroom en latin dansen. Tijdens onze stijldans lessen ballroom & latin bent u lekker samen bezig op de ritmes van de quickstep, cha cha cha en jive. Natuurlijk komen ook de romantischere dansen aan bod zoals de engelse wals en rumba. Hoe verder u komt met de dans lessen, hoe meer verschillende dansen dat u aan gaat leren. Bent u benieuwd welke dansen u kunt volgen in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle? Bekijk dan onze website.

Leren dansen in onze dansstudio

Wilt u graag leren dansen in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle? Kom dan langs bij DanceWing, dé dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle. Of u nu al jaren danst of wilt leren dansen, bij onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle bent u aan het juiste adres. Als dé dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle kunnen wij zowel ervaren als onervaren verschillende soorten danssoorten leren. Wij bieden voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer uitgebreid lesaanbod voor kinderen, jongeren, paren en alleengaanden. Wilt u een dansles proberen in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle? Regel dan een proefles. Tijdens een proefles in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle zorgen wij voor een ontspannen sfeer. Dansen moet leuk en ongedwongen zijn.

Wedstrijddansen in onze dansstudio

Droomt u ervan om te gaan wedstrijddansen met uw partner? Kom dan langs in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle. Speciaal voor wedstrijddansers hebben wij trainingsavonden waar hard wordt geoefend. Voor de één is dansen zijn hobby, voor de ander zijn sport. Wat uw wensen ook zijn, wij geven u de juiste begeleiding in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle. Wij bieden u:

  • Akoestisch plafond;
  • 260 m2 zwevende vloer;
  • Grote spiegelwand;
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid;
  • Warme & gezellige sfeer;
  • Nieuwste muziek;

En nog veel meer, ervaar het zelf maar eens. Meer informatie over de mogelijkheden in onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle? Wij nodigen u van harte uit op onze website om meer over onze dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle te weten te komen.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansstudio in de buurt van Sprang-Capelle voor verschillende soorten dansles
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap