Verhoven

Dansstudio in de buurt van Verhoven voor verschillende soorten dansles

Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een openingsdans leren in een leuke dansstudio in de buurt van Verhoven? Wij bieden speciale danscursussen aan in onze dansstudio in de buurt van Verhoven. Wilt u graag privé lessen om een openingsdans te leren? Ook daarvoor bent u bij DanceWing dansstudio in de buurt van Verhoven aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij in onze dansstudio in de buurt van Verhoven danscursussen aan voor een gezellig avondje uit. In onze dansstudio in de buurt van Verhoven kunt u zich inschrijven voor een gezellige dans cursus. Zo kunt u in onze dansstudio in de buurt van Verhoven ballroom en latin dansen. Tijdens onze stijldans lessen ballroom & latin bent u lekker samen bezig op de ritmes van de quickstep, cha cha cha en jive. Natuurlijk komen ook de romantischere dansen aan bod zoals de engelse wals en rumba. Hoe verder u komt met de dans lessen, hoe meer verschillende dansen dat u aan gaat leren. Bent u benieuwd welke dansen u kunt volgen in onze dansstudio in de buurt van Verhoven? Bekijk dan onze website.

Leren dansen in onze dansstudio

Wilt u graag leren dansen in onze dansstudio in de buurt van Verhoven? Kom dan langs bij DanceWing, dé dansstudio in de buurt van Verhoven. Of u nu al jaren danst of wilt leren dansen, bij onze dansstudio in de buurt van Verhoven bent u aan het juiste adres. Als dé dansstudio in de buurt van Verhoven kunnen wij zowel ervaren als onervaren verschillende soorten danssoorten leren. Wij bieden voor ieder wat wils. Wij hebben een zeer uitgebreid lesaanbod voor kinderen, jongeren, paren en alleengaanden. Wilt u een dansles proberen in onze dansstudio in de buurt van Verhoven? Regel dan een proefles. Tijdens een proefles in onze dansstudio in de buurt van Verhoven zorgen wij voor een ontspannen sfeer. Dansen moet leuk en ongedwongen zijn.

Wedstrijddansen in onze dansstudio

Droomt u ervan om te gaan wedstrijddansen met uw partner? Kom dan langs in onze dansstudio in de buurt van Verhoven. Speciaal voor wedstrijddansers hebben wij trainingsavonden waar hard wordt geoefend. Voor de één is dansen zijn hobby, voor de ander zijn sport. Wat uw wensen ook zijn, wij geven u de juiste begeleiding in onze dansstudio in de buurt van Verhoven. Wij bieden u:

  • Akoestisch plafond;
  • 260 m2 zwevende vloer;
  • Grote spiegelwand;
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid;
  • Warme & gezellige sfeer;
  • Nieuwste muziek;

En nog veel meer, ervaar het zelf maar eens. Meer informatie over de mogelijkheden in onze dansstudio in de buurt van Verhoven? Wij nodigen u van harte uit op onze website om meer over onze dansstudio in de buurt van Verhoven te weten te komen.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Dansstudio in de buurt van Verhoven voor verschillende soorten dansles
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap