shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Gameren

Hip hop lessen in de buurt van Gameren waar kwaliteit en plezier gecombineerd wordt

Bent u een echte hip hop liefhebber en wilt u graag dansles volgen in de buurt van Gameren? Kom dan langs bij DanceWing studio voor het volgen van hip hop les in de buurt van Gameren. Wij zijn een bekende dansschool waar u terecht kunt voor het volgen van verschillende danslessen. Voor ons is dansen een passie en leren graag beginners en gevorderden de kneepjes van hip hop. Onze instructeurs zijn ervaren, kundig en goed in hun passie. Hierdoor zijn zij in staat plezier en kwaliteit te combineren. Voor hip hop in de buurt van Gameren zijn wij het aangewezen adres. Wij brengen onze kennis, ervaring en passie voor hip hop graag over op onze leerlingen. Wij volgen zelf ook regelmatig lessen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwe danssoorten. Hip hop blijft zich namelijk ontwikkelen. Bent u enthousiast en houdt u van hip hop en wilt u dit volgen in de buurt van Gameren? Voor hip hop in de buurt van Gameren bent u bij DanceWing studio aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze site en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier!

Hip hop op alle niveaus

Bij DanceWing studio kunt u terecht voor het volgen van hip hop lessen in de buurt van Gameren. Of het nu gaat om beginners of gevorderden. Van wedstrijddansen tot recreatief dansen, op het gebied van hip hop in de buurt van Gameren zijn wij dé aangewezen dansschool. Naast hip hop geven wij:

  • Kidsdance
  • Stijldansen
  • Urban
  • Salsa

Voor hip hop in de buurt van Gameren kunt u ook wedstrijdtrainingen volgen. Speciaal voor de (wedstrijd)paren hebben wij 4 trainingsavonden per week. Van maandag t/m donderdag kunt u bij ons terecht.

Kidsdance

Houden uw kinderen van hip hop en willen zij kidsdance volgen in de buurt van Gameren? Speciaal voor kinderen hebben wij hip hop lessen ontwikkeld die wij geven in de buurt van Gameren. Tijdens hip hop lessen in de buurt van Gameren dansen wij op populaire muziek. Vindt u het belangrijk dat kinderen ritmegevoel krijgen en leuke hip hop danslessen volgen in de buurt van Gameren? Kom dan naar DanceWing studio. Daarnaast zijn de hip hop lessen in de buurt van Gameren leuk voor de sociale contacten. Op een plezierige manier leren de kinderen dansen.

Hip hop les

Wilt u een hip hop les volgen in de buurt van Gameren? Kom dan naar DanceWing studio. Natuurlijk is het niet alleen keihard trainen maar is er ook genoeg tijd voor gezelligheid tussen al het zweten door.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Hip hop lessen in de buurt van Gameren waar kwaliteit en plezier gecombineerd wordt
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap