shutterstock_537774760

Dansavonden,

Zaterdag 16 februari 20.30 uur

Zaterdag 30 maart 20.30 uur

Zaterdag 20 april 20.30 uur

Entree GRATIS, introduces zijn welkom, inclusief een hapje, VOL =VOL

 

shutterstock_501581479

SCHRIJF U ZELF IN

Wilt u mee doen aan een van onze cursussen, neem dan contact met ons op.

PROEFLES: is uiteraard mogelijk. Kom gezellig de sfeer proeven en persoonlijk overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Inschrijven mag natuurlijk ook.

 

Tot dan(S)

Kaatsheuvel

Hip hop lessen in de buurt van Kaatsheuvel waar kwaliteit en plezier gecombineerd wordt

Bent u een echte hip hop liefhebber en wilt u graag dansles volgen in de buurt van Kaatsheuvel? Kom dan langs bij DanceWing studio voor het volgen van hip hop les in de buurt van Kaatsheuvel. Wij zijn een bekende dansschool waar u terecht kunt voor het volgen van verschillende danslessen. Voor ons is dansen een passie en leren graag beginners en gevorderden de kneepjes van hip hop. Onze instructeurs zijn ervaren, kundig en goed in hun passie. Hierdoor zijn zij in staat plezier en kwaliteit te combineren. Voor hip hop in de buurt van Kaatsheuvel zijn wij het aangewezen adres. Wij brengen onze kennis, ervaring en passie voor hip hop graag over op onze leerlingen. Wij volgen zelf ook regelmatig lessen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwe danssoorten. Hip hop blijft zich namelijk ontwikkelen. Bent u enthousiast en houdt u van hip hop en wilt u dit volgen in de buurt van Kaatsheuvel? Voor hip hop in de buurt van Kaatsheuvel bent u bij DanceWing studio aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze site en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier!

Hip hop op alle niveaus

Bij DanceWing studio kunt u terecht voor het volgen van hip hop lessen in de buurt van Kaatsheuvel. Of het nu gaat om beginners of gevorderden. Van wedstrijddansen tot recreatief dansen, op het gebied van hip hop in de buurt van Kaatsheuvel zijn wij dé aangewezen dansschool. Naast hip hop geven wij:

  • Kidsdance
  • Stijldansen
  • Urban
  • Salsa

Voor hip hop in de buurt van Kaatsheuvel kunt u ook wedstrijdtrainingen volgen. Speciaal voor de (wedstrijd)paren hebben wij 4 trainingsavonden per week. Van maandag t/m donderdag kunt u bij ons terecht.

Kidsdance

Houden uw kinderen van hip hop en willen zij kidsdance volgen in de buurt van Kaatsheuvel? Speciaal voor kinderen hebben wij hip hop lessen ontwikkeld die wij geven in de buurt van Kaatsheuvel. Tijdens hip hop lessen in de buurt van Kaatsheuvel dansen wij op populaire muziek. Vindt u het belangrijk dat kinderen ritmegevoel krijgen en leuke hip hop danslessen volgen in de buurt van Kaatsheuvel? Kom dan naar DanceWing studio. Daarnaast zijn de hip hop lessen in de buurt van Kaatsheuvel leuk voor de sociale contacten. Op een plezierige manier leren de kinderen dansen.

Hip hop les

Wilt u een hip hop les volgen in de buurt van Kaatsheuvel? Kom dan naar DanceWing studio. Natuurlijk is het niet alleen keihard trainen maar is er ook genoeg tijd voor gezelligheid tussen al het zweten door.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Hip hop lessen in de buurt van Kaatsheuvel waar kwaliteit en plezier gecombineerd wordt
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap