shutterstock_537774760

Dansavonden,

zaterdag 24 februari, winterse avond, met stamppotten buffet, entree a Euro 9.50 per persoon

zaterdag 24 maart, zaterdag 21 april, zaterdag 26 mei, zaterdag 16 juni, allemaal vanaf 20.30 uur, geen entree (tenzij anders vermeld)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 22 februari starten we weer met de nieuwe cursussen. Op woensdagavond van 19 uur tot 20 uur, 5 weken lange korte basis 1 cursus. U kunt deze volgen voor Euro 50,- per paar per cursus. 

Den Hout

Kinderdansen in de buurt van Den Hout laat uw kinderen actief bewegen

Houden uw kinderen van dansen? Wilt u uw kinderen graag actief laten bewegen? Kies dan voor kinderdansen in de buurt van Den Hout bij DanceWing studio. Onze jonge dans studio is gestart in 2007 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een boeiend en bloeiend bedrijf in de regio Kaatsheuvel-Waalwijk & omstreken met als motto: DANSEN IS PLEZIER VOOR IEDEREEN. Speciaal voor kinderen hebben wij kinderdansen ontwikkeld dat inmiddels een bekend begrip is in Den Hout en omgeving. Wilt u graag de geboorte van uw kind vieren? Of samen met vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in een disco zaal? Bij DanceWing is alles mogelijk. Speciaal voor deze gelegenheden kunnen wij kinderdansen aanbieden in de buurt van Den Hout. Kinderdansen bij ons in de buurt van Den Hout is een leuke activiteit voor uw kids. Wilt u uw kinderen graag laten dansen met coole moves en op muziek van deze tijd? Kies dan voor kinderdansen in de buurt van Den Hout en schrijf ze in. Speciaal voor de jonge kinderen en tieners hebben wij leuke lessen HIPHOP / STREETDANCE.       

Hiphop kinderdansen

Speciaal voor kinderen hebben wij de stoere hiphop dansgroep opgestart. Als specialist op het gebied van kinderdansen in de buurt van Den Hout mocht dit beslist niet ontbreken. Op het gebied van kinderdansen in de buurt van Den Hout zijn er 2 groepen. 1 groep voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar en een groep voor kinderen van 13 jaar en ouder. Tijdens de cursus leren we hiphop dans aan op de nieuwste en gaafste muziek. Na afloop van de laatste les is er een voorstelling waar alle ouders, opa's en oma's, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes bij mogen zijn. Zo kunt u meegenieten van het kinderdansen.

Inhoudt kinderdansen

Wilt uw kind meedoen aan kinderdansen in de buurt van Den Hout? Doe dan mee aan een proefles. Deze ziet er als volgt uit:

  • Warming up
  • Opbouw basisbewegingen
  • Choreographiebeheersing
  • Cooling down

De lessen voor kinderdansen die wij geven in de buurt van Den Hout worden door leuke en enthousiaste leraren en leraressen gegeven. Zij weten het kinderdansen nog leuker te maken.

Proefles voor kinderdansen?

Willen uw kinderen meedoen aan een proefles voor kinderdansen in de buurt van Den Hout? Kom dan naar DanceWing studio. Wij zijn hét adres voor kinderdansen in Den Hout en omgeving. Lees lekker verder bij ons op de site en mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op via het reactie formulier. Langs komen of bellen kan natuurlijk ook altijd. Wij en ons team staan graag voor u klaar.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Kinderdansen in de buurt van Den Hout laat uw kinderen actief bewegen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap