shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Meeuwen

Kinderdansen in de buurt van Meeuwen laat uw kinderen actief bewegen

Houden uw kinderen van dansen? Wilt u uw kinderen graag actief laten bewegen? Kies dan voor kinderdansen in de buurt van Meeuwen bij DanceWing studio. Onze jonge dans studio is gestart in 2007 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een boeiend en bloeiend bedrijf in de regio Kaatsheuvel-Waalwijk & omstreken met als motto: DANSEN IS PLEZIER VOOR IEDEREEN. Speciaal voor kinderen hebben wij kinderdansen ontwikkeld dat inmiddels een bekend begrip is in Meeuwen en omgeving. Wilt u graag de geboorte van uw kind vieren? Of samen met vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in een disco zaal? Bij DanceWing is alles mogelijk. Speciaal voor deze gelegenheden kunnen wij kinderdansen aanbieden in de buurt van Meeuwen. Kinderdansen bij ons in de buurt van Meeuwen is een leuke activiteit voor uw kids. Wilt u uw kinderen graag laten dansen met coole moves en op muziek van deze tijd? Kies dan voor kinderdansen in de buurt van Meeuwen en schrijf ze in. Speciaal voor de jonge kinderen en tieners hebben wij leuke lessen HIPHOP / STREETDANCE.

Hiphop kinderdansen

Speciaal voor kinderen hebben wij de stoere hiphop dansgroep opgestart. Als specialist op het gebied van kinderdansen in de buurt van Meeuwen mocht dit beslist niet ontbreken. Op het gebied van kinderdansen in de buurt van Meeuwen zijn er 2 groepen. 1 groep voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar en een groep voor kinderen van 13 jaar en ouder. Tijdens de cursus leren we hiphop dans aan op de nieuwste en gaafste muziek. Na afloop van de laatste les is er een voorstelling waar alle ouders, opa's en oma's, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes bij mogen zijn. Zo kunt u meegenieten van het kinderdansen.

Inhoudt kinderdansen

Wilt uw kind meedoen aan kinderdansen in de buurt van Meeuwen? Doe dan mee aan een proefles. Deze ziet er als volgt uit:

  • Opbouw basisbewegingen
  • Warming up
  • Cooling down
  • Choreographiebeheersing

De lessen voor kinderdansen die wij geven in de buurt van Meeuwen worden door leuke en enthousiaste leraren en leraressen gegeven. Zij weten het kinderdansen nog leuker te maken.

Proefles voor kinderdansen?

Willen uw kinderen meedoen aan een proefles voor kinderdansen in de buurt van Meeuwen? Kom dan naar DanceWing studio. Wij zijn hét adres voor kinderdansen in Meeuwen en omgeving. Lees lekker verder bij ons op de site en mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op via het reactie formulier. Langs komen of bellen kan natuurlijk ook altijd. Wij en ons team staan graag voor u klaar.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Kinderdansen in de buurt van Meeuwen laat uw kinderen actief bewegen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap