Zuilichem

Kinderdansen in de buurt van Zuilichem laat uw kinderen actief bewegen

Houden uw kinderen van dansen? Wilt u uw kinderen graag actief laten bewegen? Kies dan voor kinderdansen in de buurt van Zuilichem bij DanceWing studio. Onze jonge dans studio is gestart in 2007 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een boeiend en bloeiend bedrijf in de regio Kaatsheuvel-Waalwijk & omstreken met als motto: DANSEN IS PLEZIER VOOR IEDEREEN. Speciaal voor kinderen hebben wij kinderdansen ontwikkeld dat inmiddels een bekend begrip is in Zuilichem en omgeving. Wilt u graag de geboorte van uw kind vieren? Of samen met vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in een disco zaal? Bij DanceWing is alles mogelijk. Speciaal voor deze gelegenheden kunnen wij kinderdansen aanbieden in de buurt van Zuilichem. Kinderdansen bij ons in de buurt van Zuilichem is een leuke activiteit voor uw kids. Wilt u uw kinderen graag laten dansen met coole moves en op muziek van deze tijd? Kies dan voor kinderdansen in de buurt van Zuilichem en schrijf ze in. Speciaal voor de jonge kinderen en tieners hebben wij leuke lessen HIPHOP / STREETDANCE.

Hiphop kinderdansen

Speciaal voor kinderen hebben wij de stoere hiphop dansgroep opgestart. Als specialist op het gebied van kinderdansen in de buurt van Zuilichem mocht dit beslist niet ontbreken. Op het gebied van kinderdansen in de buurt van Zuilichem zijn er 2 groepen. 1 groep voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar en een groep voor kinderen van 13 jaar en ouder. Tijdens de cursus leren we hiphop dans aan op de nieuwste en gaafste muziek. Na afloop van de laatste les is er een voorstelling waar alle ouders, opa's en oma's, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes bij mogen zijn. Zo kunt u meegenieten van het kinderdansen.

Inhoudt kinderdansen

Wilt uw kind meedoen aan kinderdansen in de buurt van Zuilichem? Doe dan mee aan een proefles. Deze ziet er als volgt uit:

  • Opbouw basisbewegingen
  • Warming up
  • Cooling down
  • Choreographiebeheersing

De lessen voor kinderdansen die wij geven in de buurt van Zuilichem worden door leuke en enthousiaste leraren en leraressen gegeven. Zij weten het kinderdansen nog leuker te maken.

Proefles voor kinderdansen?

Willen uw kinderen meedoen aan een proefles voor kinderdansen in de buurt van Zuilichem? Kom dan naar DanceWing studio. Wij zijn hét adres voor kinderdansen in Zuilichem en omgeving. Lees lekker verder bij ons op de site en mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op via het reactie formulier. Langs komen of bellen kan natuurlijk ook altijd. Wij en ons team staan graag voor u klaar.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Kinderdansen in de buurt van Zuilichem laat uw kinderen actief bewegen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap