shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Latin

Latin wedstrijden dansen of lessen volgen bij DanceWing studio

Latin één van uw favoriete dansen? Zoekt u een danspartner of dansschool waar u deze dans van kunt leren? Kom dan eens een Latin les volgen bij DanceWing studio. DanceWing studio is een bekende en leuke dansschool waar verschillende dansstijlen gegeven worden zoals Latin. Latin kan op verschillende niveaus gegeven worden. Daarnaast kijken we naar uw wens en leeftijd. Zo kunt u groepslessen volgen maar ook privé lessen voor Latin. Op het gebied van Latin zijn er verschillende dansen te leren. Wilt u ontdekken welke dans het beste bij u past? Doe dan mee aan één van onze leerzame lessen. Veel dansers hebben inmiddels hun weg naar onze dansschool weten te vinden. Door onze enthousiaste leraren, gunstige tijden en gevarieerde danssoorten zijn wij populair in de omgeving.

Latin danssoorten

Latin is een zeer gevarieerde dansstijl en kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. DanceWing studio is vooral gespecialiseerd in:

  • Samba
  • Paso Doble
  • Cha Cha
  • Rumba
  • Jive

Latin is toegankelijk voor iedereen. Bent u benieuwd of u Latin dansen leuk vindt? Dan kunt u ook kiezen om een workshop te volgen. DanceWing studio is te boeken voor workshops en demonstraties. Door onze ervaring kunnen wij u verzekeren van een gezellige sfeer en professionele dansen. Of het nu gaat om een privé les of een groepsles, wij staan voor u klaar.

Latin wedstrijden

Is het uw droom om Latin wedstrijden te gaan dansen? Dan kan die droom via ons waar gemaakt worden. Speciaal voor de wedstrijdliefhebber organiseren wij wedstrijdavonden waar getraind kan worden. Een voordeel van deze avonden is dat u geen Latin groepslessen hoeft te volgen bij ons met een lidmaatschap. Benieuwd naar de andere mogelijkheden die wij u kunnen bieden op Latin gebied? Kom gerust langs of bekijk onze website. Hier kunt u meer informatie vinden.

Maak a.u.b. uw keuze:

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Latin wedstrijden dansen of lessen volgen bij DanceWing studio
Laat uw reactie achter

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap