groepslessen

Latin groepslessen op verschillende niveaus, stijlen en voor diverse leeftijden

Is het uw droom om te kunnen Latin dansen? Wilt u graag Latin groepslessen volgen? DanceWing studio biedt u de mogelijkheid om dit te leren door middel van Latin groepslessen. Als nieuwste dansstudio in de omgeving van Kaatsheuvel-Waalwijk & omstreken bieden wij Latin groepslessen op maat aan op verschillende niveaus, stijlen en voor diverse leeftijden. Wilt u graag dat uw kinderen Latin groepslessen volgen? Of wilt u zelf met of zonder partner Latin groepslessen volgen? Alles is mogelijk bij DanceWing studio. Afhankelijk van de dans die u graag wilt leren kunnen wij passende Latin groepslessen uitkiezen. Elke dans heeft namelijk een eigen identiteit. De beleving, passie en uitvoering verschilt per dans en vraagt om een eigen benadering. Wilt u ontdekken welke dans het beste bij u past? Doe dan mee aan de Latin groepslessen bij DanceWing studio. Wekelijks geven wij leuke, intensieve en leerzame lessen op heerlijke Latin muziek. Fijne leraren, afwisselende muziek en aantrekkelijke prijzen, dat is waar Latin groepslessen voor staan. Door het grote aanbod danslessen vindt u beslist een passende dansgroep.

Drie hoofdgroepen

Als u Latin groepslessen wilt gaan volgen kunt u kiezen uit drie verschillende hoofdgroepen. Afhankelijk van uw wensen en voorkeur kunt u Latin groepslessen volgen in:

  • Jive
  • Cha Cha
  • Rumba
  • Paso Doble
  • Samba

Als u ervoor kiest om de Cha Cha Latin groepslessen te gaan volgen zal u één van de meest populaire dansstijlen gaan leren. Deze dans is goed te combineren met de Rumba omdat het diverse overeenkomsten heeft. Wanneer u Jive Latin groepslessen kiest zal u diverse dansen leren die samen deze stijl combineren. Het staat ook wel bekend als een swingende en vrolijke dans. Ook de bekende Samba dans kan bij ons geleerd worden tijdens de Latin groepslessen. Deze Afrikaanse dans zal u altijd opvrolijken na een drukke werkdag. U kunt zich volledig inleven in het vrolijke karakter van de muziek. De Paso Doble kent u misschien wel als de dans van de stierengevechten. Ook deze technieken kunt u leren tijdens de Latin groepslessen.

Wedstrijdparen

Heeft u regelmatig Latin groepslessen gevolgd? Wilt u graag wedstrijden gaan dansen? Graag begeleiden wij u. Speciaal voor de (wedstrijd)paren hebben wij trainingsavonden in het leven geroepen. Er is elke avond de mogelijkheid om te trainen bij ons. Een voordeel van deze avonden is dat u geen Latin groepslessen hoeft te volgen bij ons met een lidmaatschap. Bekijk de avonden op onze website.

Proefles

Wilt u graag proef Latin groepslessen volgen? Geef je dan op bij DanceWing studio. Graag laten we u ervaren hoe Latin groepslessen eraan toegaan.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Latin groepslessen op verschillende niveaus, stijlen en voor diverse leeftijden
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap