trainingen

Latin trainingen op verschillende niveaus, stijlen en voor diverse leeftijden

Is het uw droom om te kunnen Latin dansen? Wilt u graag Latin trainingen volgen? DanceWing studio biedt u de mogelijkheid om dit te leren door middel van Latin trainingen. Als nieuwste dansstudio in de omgeving van Kaatsheuvel-Waalwijk & omstreken bieden wij Latin trainingen op maat aan op verschillende niveaus, stijlen en voor diverse leeftijden. Wilt u graag dat uw kinderen Latin trainingen volgen? Of wilt u zelf met of zonder partner Latin trainingen volgen? Alles is mogelijk bij DanceWing studio. Afhankelijk van de dans die u graag wilt leren kunnen wij passende Latin trainingen uitkiezen. Elke dans heeft namelijk een eigen identiteit. De beleving, passie en uitvoering verschilt per dans en vraagt om een eigen benadering. Wilt u ontdekken welke dans het beste bij u past? Doe dan mee aan de Latin trainingen bij DanceWing studio. Wekelijks geven wij leuke, intensieve en leerzame lessen op heerlijke Latin muziek. Fijne leraren, afwisselende muziek en aantrekkelijke prijzen, dat is waar Latin trainingen voor staan. Door het grote aanbod danslessen vindt u beslist een passende dansgroep.

Drie hoofdgroepen

Als u Latin trainingen wilt gaan volgen kunt u kiezen uit drie verschillende hoofdgroepen. Afhankelijk van uw wensen en voorkeur kunt u Latin trainingen volgen in:

  • Jive
  • Cha Cha
  • Rumba
  • Paso Doble
  • Samba

Als u ervoor kiest om de Cha Cha Latin trainingen te gaan volgen zal u één van de meest populaire dansstijlen gaan leren. Deze dans is goed te combineren met de Rumba omdat het diverse overeenkomsten heeft. Wanneer u Jive Latin trainingen kiest zal u diverse dansen leren die samen deze stijl combineren. Het staat ook wel bekend als een swingende en vrolijke dans. Ook de bekende Samba dans kan bij ons geleerd worden tijdens de Latin trainingen. Deze Afrikaanse dans zal u altijd opvrolijken na een drukke werkdag. U kunt zich volledig inleven in het vrolijke karakter van de muziek. De Paso Doble kent u misschien wel als de dans van de stierengevechten. Ook deze technieken kunt u leren tijdens de Latin trainingen.

Wedstrijdparen

Heeft u regelmatig Latin trainingen gevolgd? Wilt u graag wedstrijden gaan dansen? Graag begeleiden wij u. Speciaal voor de (wedstrijd)paren hebben wij trainingsavonden in het leven geroepen. Er is elke avond de mogelijkheid om te trainen bij ons. Een voordeel van deze avonden is dat u geen Latin trainingen hoeft te volgen bij ons met een lidmaatschap. Bekijk de avonden op onze website.

Proefles

Wilt u graag proef Latin trainingen volgen? Geef je dan op bij DanceWing studio. Graag laten we u ervaren hoe Latin trainingen eraan toegaan.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Latin trainingen op verschillende niveaus, stijlen en voor diverse leeftijden
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap