shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Kerkwijk

Openingsdans in de buurt van Kerkwijk leren bij een ervaren dansschool?

Wilt u graag een prachtige openingsdans leren met uw partner in de buurt van Kerkwijk om uit te voeren tijdens uw bruiloft? Boek dan een aantal lessen bij DanceWing studio, hét aangewezen adres als u een openingsdans wilt leren in de buurt van Kerkwijk. Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze dag in uw leven is. Tijdens uw bruiloft wilt u uiteraard het feest op een leuke manier openen. Houdt u van salsa? Of vindt u de Engelse wals een mooie dans? Voor beide en vele andere dansen kunt u bij ons terecht. Wij leren u een openingsdans naar wens in de buurt van Kerkwijk. Heeft u in het verleden al eens gedanst? Dan kunt u bij ons op diverse lessen instromen (de cursus tijden kunt u vinden bij onze agenda). Samen zoeken we voor u naar een cursus op het juiste niveau. Hebben u en uw partner nog nooit gedanst en willen jullie binnen korte termijn een openingsdans leren bij een dansschool in de buurt van Kerkwijk? Kies er dan voor om privélessen te nemen. Tijdens privélessen leren wij u binnen een korte tijd een openingsdans. U krijgt de volledige aandacht en leert een openingsdans naar wens.

Openingsdag tijdens uw huwelijk

Een huwelijk is heel bijzonder. Tijdens deze fantastische dag is een spetterend feest onmisbaar. Wilt u graag een openingsdans uitvoeren met uw partner? Maak hier dan een onvergetelijk moment van en kom een openingsdans leren bij DanceWing in de buurt van Kerkwijk. Hebben jullie geen danservaring? Dan kunnen wij u alsnog een mooie en passende openingsdans leren. Doordat jullie privéles krijgen wordt alles aan jullie aangepast. U bepaalt zelf het tempo en hoe vaak u les krijgt. Tevens krijgt u alle aandacht tijdens het leren van de openingsdans in de buurt van Kerkwijk.

Unieke openingsdans

Wij zien iedere openingsdans die wij leren aan onze klanten in de buurt van Kerkwijk als een unieke dans. De een houdt van:

  • Spectaculair
  • Origineel
  • Traditioneel
  • Romantisch
  • Speels

En de ander vindt humor belangrijk. Wat uw wensen zijn en welke muziek u mooi vindt bepaald u zelf. Wij maken een openingsdans in de buurt van Kerkwijk dat geheel aansluit bij uw wensen.

Mogelijkheden openingsdans

Wilt u een openingsdans leren in de buurt van Kerkwijk? Vrijwel alle muzieksoorten, dansstijlen en combinaties zijn bij ons mogelijk. Wij bieden gediplomeerde dansleiding & jarenlange ervaring met bruidsparen. Kortom: dé ingrediënten om een passende openingsdans te maken in de buurt van Kerkwijk. Maak een afspraak zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. DanceWing is hét adres wanneer u een openingsdans wilt leren bij een dansschool in de buurt van Kerkwijk.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Openingsdans in de buurt van Kerkwijk leren bij een ervaren dansschool?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap