shutterstock_537774760

Dansavonden,

Zaterdag 16 februari 20.30 uur

Zaterdag 30 maart 20.30 uur

Zaterdag 20 april 20.30 uur

Entree GRATIS, introduces zijn welkom, inclusief een hapje, VOL =VOL

 

shutterstock_501581479

SCHRIJF U ZELF IN

Wilt u mee doen aan een van onze cursussen, neem dan contact met ons op.

PROEFLES: is uiteraard mogelijk. Kom gezellig de sfeer proeven en persoonlijk overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Inschrijven mag natuurlijk ook.

 

Tot dan(S)

Sprang-Capelle

Openingsdans in de buurt van Sprang-Capelle leren bij een ervaren dansschool?

Wilt u graag een prachtige openingsdans leren met uw partner in de buurt van Sprang-Capelle om uit te voeren tijdens uw bruiloft? Boek dan een aantal lessen bij DanceWing studio, hét aangewezen adres als u een openingsdans wilt leren in de buurt van Sprang-Capelle. Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze dag in uw leven is. Tijdens uw bruiloft wilt u uiteraard het feest op een leuke manier openen. Houdt u van salsa? Of vindt u de Engelse wals een mooie dans? Voor beide en vele andere dansen kunt u bij ons terecht. Wij leren u een openingsdans naar wens in de buurt van Sprang-Capelle. Heeft u in het verleden al eens gedanst? Dan kunt u bij ons op diverse lessen instromen (de cursus tijden kunt u vinden bij onze agenda). Samen zoeken we voor u naar een cursus op het juiste niveau. Hebben u en uw partner nog nooit gedanst en willen jullie binnen korte termijn een openingsdans leren bij een dansschool in de buurt van Sprang-Capelle? Kies er dan voor om privélessen te nemen. Tijdens privélessen leren wij u binnen een korte tijd een openingsdans. U krijgt de volledige aandacht en leert een openingsdans naar wens.

Openingsdag tijdens uw huwelijk

Een huwelijk is heel bijzonder. Tijdens deze fantastische dag is een spetterend feest onmisbaar. Wilt u graag een openingsdans uitvoeren met uw partner? Maak hier dan een onvergetelijk moment van en kom een openingsdans leren bij DanceWing in de buurt van Sprang-Capelle. Hebben jullie geen danservaring? Dan kunnen wij u alsnog een mooie en passende openingsdans leren. Doordat jullie privéles krijgen wordt alles aan jullie aangepast. U bepaalt zelf het tempo en hoe vaak u les krijgt. Tevens krijgt u alle aandacht tijdens het leren van de openingsdans in de buurt van Sprang-Capelle.

Unieke openingsdans

Wij zien iedere openingsdans die wij leren aan onze klanten in de buurt van Sprang-Capelle als een unieke dans. De een houdt van:

  • Spectaculair
  • Origineel
  • Traditioneel
  • Romantisch
  • Speels

En de ander vindt humor belangrijk. Wat uw wensen zijn en welke muziek u mooi vindt bepaald u zelf. Wij maken een openingsdans in de buurt van Sprang-Capelle dat geheel aansluit bij uw wensen.

Mogelijkheden openingsdans

Wilt u een openingsdans leren in de buurt van Sprang-Capelle? Vrijwel alle muzieksoorten, dansstijlen en combinaties zijn bij ons mogelijk. Wij bieden gediplomeerde dansleiding & jarenlange ervaring met bruidsparen. Kortom: dé ingrediënten om een passende openingsdans te maken in de buurt van Sprang-Capelle. Maak een afspraak zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. DanceWing is hét adres wanneer u een openingsdans wilt leren bij een dansschool in de buurt van Sprang-Capelle.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Openingsdans in de buurt van Sprang-Capelle leren bij een ervaren dansschool?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap