shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Stijldansen

Stijldans lessen volgen in een groep of met uw partner

Stijldans lessen volgen bij een leuke dansschool in de omgeving? Vinden u en uw partner stijldansen leuk en zoeken jullie een ontspannende activiteit na een drukke werkdag? Combineer dit dan met stijldans lessen bij DanceWing studio. DanceWing studio is een bekende dansschool waar verschillende danssoorten gegeven worden. In onze sfeervolle ruimtes worden danslessen gegeven door ervaren dansers. Door de variatie in lessen kunt u bij ons kiezen voor:

  • Stijl
  • Muziek
  • Duur
  • Groepsvorm of privéles
  • Tijdstip

Benieuwd hoe de stijldanslessen gegeven worden? Kom dan gerust langs en ervaar het enthousiasme en de passie voor stijldans. Ook kunt u een proefles of workshop bijwonen.

Stijldans variaties

De stijldanslessen van DanceWing studio staan bekend om hun variaties. Zo kunnen we een mix van Latin en Ballroom geven tijdens de stijldanslessen. Veel gekozen stijldans soorten die wij geven zijn de Foxtrot, Wals, Cha Cha, Salsa en Jive. Deze lessen zijn geschikt voor zowel jong als oud en voor zowel de professionele als de beginnende danser. Willen uw kinderen graag stijldans lessen volgen? Dan zijn er bij ons speciale leuke kinderlessen. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om de coördinatie van kinderen te verbeteren en ze te leren bewegen op muziek. Deze leuke danslessen zijn tevens goed voor de ontwikkeling. Meer informatie over de soorten stijldanslessen die wij geven? Lees dan onze website of kom bij ons langs voor een proefles.

Maak a.u.b. uw keuze:

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Stijldans lessen volgen in een groep of met uw partner
Laat uw reactie achter

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap