prive lessen

Stijldans prive lessen voor ontspanning met uw partner

Zoekt u een manier om na een drukke werkdag samen met uw partner te ontspannen? Wilt u deze ontspanning combineren met een gezellige avond vol muziek en dans? Gaat uw voorkeur uit naar stijldansen? Geef u en uw partner dan op voor stijldans prive lessen bij DanceWing studio. DanceWing studio geeft dagelijks stijldans prive lessen voor diverse groepen. In een sfeervolle dansschool kunt u tijdens stijldans prive lessen genieten van elkaar, de muziek en de dans. Afhankelijk van uw wensen kunt u zelf kiezen voor een stijl, muziek, tijdstip en duur. Wilt graag een uurtje stijldans prive lessen bijwonen? Of ziet u dit als een avondje voor u zelf en wilt u meerdere uren stijldans prive lessen volgen? Wij bieden het aan. Kom gerust eens kijken bij de stijldans prive lessen zodat u met uw eigen ogen kunt zien hoe wij deze lessen geven. Wilt u een proefles bijwonen? Ook dat is geen enkel probleem. Onze dansschool beschikt over speciale danszalen die voorzien zijn van alle functies die bijdragen aan comfort.

Latin en Ballroom

Tijdens de stijldans prive lessen kunnen wij een mix van Ballroom en Latin dansen geven. Hierbij kunt u denken aan stijlen als de Foxtrot, Wals, Cha Cha, Salsa en Jive. Deze stijldans prive lessen worden gegeven aan jongeren en volwassen. Ook kunt u stijldans prive lessen volgen om aan wedstrijden mee te kunnen doen. Ook kinderen kunnen stijldans prive lessen volgen. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om de coördinatie van kinderen te verbeteren en ze te leren bewegen op muziek. Dit is niet alleen heel erg leuk voor ze, maar ook heel erg goed voor hun ontwikkeling. Afhankelijk van de leeftijden worden de kinderen in een bepaalde groep ingedeeld.

Uurtje feest

Wilt u uw leven niet laten bepalen door de drukte en stress? Gun u en uw partner regelmatig een uurtje ontspanning en feest en doe mee aan de stijldans prive lessen. Dit biedt u diverse voordelen:

  • Leer diverse vormen van dansen
  • Houdt u fit
  • Beweeg met plezier
  • Werk aan een gezond gewicht
  • Goed voor sociale contacten
  • Zorgt voor ontspanning

Met een danscursus op zak hoeft u nooit meer toe te kijken hoe anderen de show stelen op de dansvloer. Geef u op voor de stijldans prive lessen en geniet van een leuk dansprogramma.

Plezier

Wilt u graag stijldans prive lessen volgen? Geniet van plezier, ontspanning en gezelligheid en neem contact met ons op voor stijldans prive lessen. Of het nu gaat om Latin of Ballroom, tijdens stijldans prive lessen leert u het allemaal.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Stijldans prive lessen voor ontspanning met uw partner
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2019 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap