shutterstock_537774760

Dansavonden,

Vrijdag 31 augustus, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 29 september, vanaf 20.30 uur
Zaterdag 3 november, vanaf 20.30 uur
Vrijdag 21 december, vanaf 20.30 uur (Kerstgala, kaartjes gaan in de voorverkoop tijdens de dansavond van zaterdag 3 november)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 13 september starten de social cursussen weer. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag starten de cursussen weer die we voor de zomer op dezelfde dagen hadden. Op maandagavond 17 september starten we met de beginnerscursus. Tussen 18 en 19 uur leren we u de basis aan van verschillende dansen. Een leuk begin voor een spetterende openingsdans voor later dit najaar of volgend voorjaar, gezellig mee kunnen dansen op feestjes of gewoon samen een leuk avondje uit? Doe mee aan de beginnerscursus!

Raamsdonksveer

Zumba in de buurt van Raamsdonksveer voor beginners en gevorderden. Op een leuke manier afvallen!

Houdt u van dansen en wilt u lekker fit blijven? Volg dan de actieve, swingende en vrolijke zumba lessen bij DanceWing studio in de buurt van Raamsdonksveer. Een van de specialiteiten van DanceWing zijn deze zumba lessen die wij geven in de buurt van Raamsdonksveer. Ongeacht leeftijd, geslacht of ervaring, zumba is voor iedereen. Zumba betekend bewegen en lol hebben in één. Wilt u uzelf in conditie feesten? Dan is het volgen van zumba lessen in de buurt van Raamsdonksveer iets voor u. Op vrolijke muziek verbrand u calorieën en werkt u aan uw gezondheid. Door nu nog steeds & jaren lang te hebben geïnvesteerd in: lessen, trainingen, wedstrijden en natuurlijk het behalen van diversen diploma's weten we hoe we de mensen kunnen begeleiden d.m.v. privé lessen op het gebied van zumba. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of wedstrijd dansers. Meer informatie over zumba lessen? Ervarenwat een zumba les bij ons in de buurt van Raamsdonksveer inhoudt? Kom dan langs en neem een proefles zumba.

Zuma en latin work out

Naast zumba kunt u bij ons terecht in de buurt van Raamsdonksveer voor een latin solo workout met o.a. Cha Cha, Salsa, Jive, Samba. Afwisselend, intensief en swingend!

  • Spierversteviging.
  • Beweeg met plezier.
  • Werk aan een gezond gewicht.
  • Voel je fit.

Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor zumba in de buurt van Raamsdonksveer. Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als Salsa, Merengue, Cumbia, Samba, Calypso, Reggaeton en Hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat de training leuk en gemakkelijk blijft.

Effectieve workout met zumba

Wilt u graag een leuke en effectieve workout volgen? Kies dan voor zumba lessen in de buurt van Raamsdonksveer. Dit effectieve fitnessprogramma is een goede workout en dansles. Wanneer u op een leuke manier in conditie wilt blijven en afvallen is dit een goede manier. Zumba is leuk, energiek en geeft u een fris gevoel. Het doel van iedere Zumba les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Dat wilt u toch ook? Informeer naar de mogelijkheden van zumba bij DanceWing in de buurt van Raamsdonksveer.

Proefles zumba?

Bent u nieuwsgierig geworden naar zumba les in de buurt van Raamsdonksveer? Maak dan een afspraak voor een proefles. Mocht u verder willen dan alleen cursus dansen en wilt u zich meten met de beste. Dit kan door middel van privé lessen te volgen en aan diverse regionale, nationale en internationale wedstrijden deel te nemen. Wij zijn aangesloten bij diverse dans bonden en bieden u voldoende trainingsmogelijkheden.

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Zumba in de buurt van Raamsdonksveer voor beginners en gevorderden. Op een leuke manier afvallen!
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap