shutterstock_537774760

Dansavonden,

zaterdag 24 februari, winterse avond, met stamppotten buffet, entree a Euro 9.50 per persoon

zaterdag 24 maart, zaterdag 21 april, zaterdag 26 mei, zaterdag 16 juni, allemaal vanaf 20.30 uur, geen entree (tenzij anders vermeld)

shutterstock_501581479

We gaan weer van start..

Vanaf donderdag 22 februari starten we weer met de nieuwe cursussen. Op woensdagavond van 19 uur tot 20 uur, 5 weken lange korte basis 1 cursus. U kunt deze volgen voor Euro 50,- per paar per cursus. 

Udenhout

Zumba in de buurt van Udenhout voor beginners en gevorderden. Op een leuke manier afvallen!

Houdt u van dansen en wilt u lekker fit blijven? Volg dan de actieve, swingende en vrolijke zumba lessen bij DanceWing studio in de buurt van Udenhout. Een van de specialiteiten van DanceWing zijn deze zumba lessen die wij geven in de buurt van Udenhout. Ongeacht leeftijd, geslacht of ervaring, zumba is voor iedereen. Zumba betekend bewegen en lol hebben in één. Wilt u uzelf in conditie feesten? Dan is het volgen van zumba lessen in de buurt van Udenhout iets voor u. Op vrolijke muziek verbrand u calorieën en werkt u aan uw gezondheid. Door nu nog steeds & jaren lang te hebben geïnvesteerd in: lessen, trainingen, wedstrijden en natuurlijk het behalen van diversen diploma's weten we hoe we de mensen kunnen begeleiden d.m.v. privé lessen op het gebied van zumba. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of wedstrijd dansers. Meer informatie over zumba lessen? Ervarenwat een zumba les bij ons in de buurt van Udenhout inhoudt? Kom dan langs en neem een proefles zumba.

Zuma en latin work out

Naast zumba kunt u bij ons terecht in de buurt van Udenhout voor een latin solo workout met o.a. Cha Cha, Salsa, Jive, Samba. Afwisselend, intensief en swingend!

  • Voel je fit.
  • Werk aan een gezond gewicht.
  • Spierversteviging.
  • Beweeg met plezier.

Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor zumba in de buurt van Udenhout. Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als Salsa, Merengue, Cumbia, Samba, Calypso, Reggaeton en Hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat de training leuk en gemakkelijk blijft.

Effectieve workout met zumba

Wilt u graag een leuke en effectieve workout volgen? Kies dan voor zumba lessen in de buurt van Udenhout. Dit effectieve fitnessprogramma is een goede workout en dansles. Wanneer u op een leuke manier in conditie wilt blijven en afvallen is dit een goede manier. Zumba is leuk, energiek en geeft u een fris gevoel.  Het doel van iedere Zumba les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Dat wilt u toch ook? Informeer naar de mogelijkheden van zumba bij DanceWing in de buurt van Udenhout.

Proefles zumba?

Bent u nieuwsgierig geworden naar zumba les in de buurt van Udenhout? Maak dan een afspraak voor een proefles. Mocht u verder willen dan alleen cursus dansen en wilt u zich meten met de beste. Dit kan door middel van privé lessen te volgen en aan diverse regionale, nationale en internationale wedstrijden deel te nemen. Wij zijn aangesloten bij diverse dans bonden en bieden u voldoende trainingsmogelijkheden. 

Dance Wing Studio Kaatsheuvel logo
Dance Wing Studio Kaatsheuvel
Zumba in de buurt van Udenhout voor beginners en gevorderden. Op een leuke manier afvallen!
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Dance Wing Studio Kaatsheuvel | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index| Sitemap